جهت خرید خرده و  عمده  اینترنتی خرمای کبکاب با شماره های رو به رو تماس بگیرید. ۰۹۳۹۴۲۷۳۳۹۹     ۰۹۱۷۳۷۸۴۷۵۰    ۰۷۷-۳۵۲۲۴۶۷۹ فرشچی 

نوع خرما قیمت هر کیلو به تومان
کبکاب تنگستان 14000
کبکاب دشتستان 12000
درجه 2 8000
درجه 3 ضایعاتی ( برای تولید الکل) 4500

چه مقدار خرما ( کیلو ) نیاز دارید و یا چه مقدار برای فروش دارید؟

نوع خرمای مورد نظر خود را بنویسید.

شهر خود را وارد کنید.

اگر خریدار یا فروشنده هستید لطفا تلفن همراه خود را جهت اطلاع از تخفیف های ویژه وارد کنید.

فروشگاه خرماشاپ با سابقه چندین ساله در تولید و فروش خرما در سراسر کشور یکی از معتبرترین فروشگاه های اینترنتی در حوزه خرید و فروش خرما می باشد. این شکرت با خرید بدون واسطه خرما از کشاورزان  عزیز، خرما را با قیمتی بسیار مناسب در تمام فصول سال در اختیار هموطنان عزیز قرار می دهد. مجموعه خرماشاپ با حساسیتی که بر روی کیفیت خرما از خود نشان می دهد موجبات رضایت هموطنان عزیزمان را فراهم می کند. از مهمترین محصولات مجموعه خرماشاپ، خرمای کبکاب می باشد که یکی از بهترین و مرغوب ترین خرما در بین انواع خرما می باشد. مجموعه خرماشاپ خرمای کبکاب را از بهترین نخلستان های استان بوشهر تهیه می کند. قیمت خرمای کبکاب در فروشگاه خرماشاپ به نسبت قیمت خرما در فروشگاه های دیگر بسیار مناسب تر بود و همچنین کیفیت این خرما بسیار بالا بوده. مجموعه خرماشاپ قیمت خرمای کبکاب را بسیار کرده است طوری که اگر به دنبال خرید خرمای ارزان و با کبفیت هستید خرماشاپ انتخاب اول و اخر شما است.

اگر به دنبال فروشگاهی هستید که بتوانید از آن خرید اینترنتی خرمای کبکاب با قیمت ارزان دانشته باشید خرماشاپ گزینه مناسبی است. شاید برای شما هم پیش آمده باشد که برای خرید اینترنتی خرمای کبکاب با کیفیت به دنبال فروشنده ای مطمئن باشید که بتواند خرمایی با کیفیت عالی، قیمت پایین، بدون واسطه ( به صورت مستقیم )، پشتیبانی مناسب و بسته بندی شکیل در اختیار شما قرار دهد.
در صورتی که خرمایی با این خصوصیات به مصرف کننده خود اراِئه ندهید، علاوه بر ضرر مالی، می تواند بی اعتمادی افراد را به همراه داشته باشد. اگر قصد خرید عمده خرما دارید ما خرمای با کیفیت با قیمتی مناسب در اختیار شما قرار می دهیم.

فروشگاه خرماشاپ سابقه ای چندین ساله در حوزه تولید و خرید و فروش انواع خرما به صورت عمده و خرده دارد. از آنجایی که شما می دانید بهترین خرمای کبکاب کشور هم اکنون در نخلستان های استان بوشهر با توجه به اقلیم خاص آن تولید می شود پس ما می توانیم ثابت کنیم که عرضه کننده مرغوب ترین خرمای کبکاب در ایران هستیم .

فروشگاه خرماشاپ در جنوب کشور در حال فعالیت است و به همین دلیل ما می توانیم این ادعا را داشته باشیم که بهترین خرمای کبکاب را به صورت عمده و خرده در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم .

در ادامه می توانید با اطلاعات کاملی در مورد خرما و به خصوص خرمای کبکاب با ما همراه باشید.

خرید اینترنتی خرما

خرید اینترنتی خرمای کبکاب جهت تولید لواشک و آلوچه و …

یکی از فراورده های خرما لواشک می باشد. از خرمای درجه 2 و درجه 3 برای تولید لواشک استفاده می شود.

خرماهایی که بیشتر در تولید لواشک استفاده می شوند خرمای کبکاب و خرمای زاهدی و خرمای خاصویی می توان نام برد.

اگر کارخانه تولید لواشک و آلوچه دارید برای تولیدات خود مطمئنا نیاز به خرما دارید. البته برای تولید این محصولات، خرمای درجه 2 و درجه 3 استفاده می شود. خرمای زاهدی و خرمای کبکاب و خرمای خاصویی برای این منظور مناسب می باشد. ما در مجموعه خرماشاپ خرمای مورد نیاز شما برای تولید لواشک را با کمترین قیمت فراهم می کنیم.

خرمای زاهدی جهت تولید لواشک

جهت خرید اینترنتی خرمای کبکاب با تلفن های زیر تماس بگیرید.

کانال تلگرام خرماشاپ جهت اطلاع رسانی قیمت عمده و خرده خرما و خرید اینترنتی خرمای کبکاب و دیگر خرماها

https://t.me/khormaashop

khormaashop@

۰۹۳۹۴۲۷۳۳۹۹     ۰۹۱۷۳۷۸۴۷۵۰    ۰۷۷-۳۵۲۲۴۶۷۹ فرشچی

خرید اینترنتی خرما

مراحل تولید خرما

  1. کاشت نهال نخل
  2. گرده افشانی
  3. محصولات قابل استفاده

1- کاشت نهال نخل

نخل یا همان درخت خرما نیز مانند سایر درخت ها با کاشتن یک پاجوش ( نهال ) در زمین و ابیاری، رشد می کند. درخت خرما حدودا 5 سال طول می کشد تا به ثمر دهی برسد.

2- گرده افشانی

از نظر جنسیت دو نوع نخل داریم. نخل نر و نخل ماده. جالب است بدانید درخت نخل توسط گرده افشانی بارور می شود و این فرایند به صورت دستی توسط کشاورز انجام می شود.

3- محصولات قابل استفاده

خارک

پس از گذشت 3 ماه از مرحله گرده افشانی دانه های نارسی از خرما به رنگ های زرد و قرمز تبدیل می شوند که طعم بعضی از آنها شیرین و برخی دیگر تلخ هستند که با نام خارک معرفی می شود. خارک نیز به عنوان محصولی از درخت نخل قابل استفاده می باشد. برخی از معروف ترین انواع نخل که طعم خارک آن ها شیرین است عبارتند از :

  • بریمی ( BEREYMI )
  • برهی ( BEREHI )
  • شیخالی ( SHIKHALI )
  • شکر ( SHEKAR )
  • و …
خرید اینترنتی خرما

خرید اینترنتی خرمای کبکاب

آیا شما هم به دنبال فروشگاهی هستید که بتوانید از آن خرید اینترنتی خرمای کبکاب به صورت عمده با قیمت ارزان دانشته باشید؟

فروشگاه اینترنتی خرماشاپ انواع متنوعی از خرما را به فروش می رساند. ویژگی اصلی فروشگاه اینترنتی خرماشاپ، فروش خرما به قیمت ارزان می باشد. دلیل این موضوع خرید خرما به صورت مستقیم و بدون واسطه از کشاورزان عزیز می باشد.

خرمای کبکاب تنگستان در فروشگاه خرماشاپ با کیفیت بسیار عالی و قیمتی مناسب به صورت مستقیم و زیر قیمت بازار عرضه و به صورت فوری به تمام نقاط کشور ارسال می گردد .

ما در مجموعه خرماشاپ این خرما را به صورت بسته بندی در جعبه های 2 کیلویی عرضه می کنیم.

جهت خرید اینترنتی خرمای کبکاب به صورت عمده و خرده با شماره های زیر تماس بگیرید.

0939423399 – 09173784750 فرشچی

کافیست یکبار طعم این خرما را بچشید تا همیشه مشتری آن شوید.

شهرستان تنگستان دارای نخلستان های فراوان خرمای کبکاب است که حاصل تلاش سالیان دراز کشاورزان این شهرستان است.

طرز تهیه لواشک خرمایی در خانه

همانطور که می دانید بسیاری از شرکت های تولید لواشک، از خرما جهت تولید لواشک های خوشمزه استفاده می کنند.

مراحل تولید لواشک با طعم خرما به شکل زیر می باشد.

مواد لازم برای تهیه لواشک خرمایی

خرما به مقدار 1 کیلو گرم

چهار لیوان آب

نمک به مقدار یک هشتم قاشق چایخوری

مراحل تولید لواشک

  1. در ابتدا هسته خرماها را جدا نموده و سپس تمیز شستشو و اب کشی نمایید و آنها را درون ظرفی بریزید. سپس چهار لیوان آب اضافه کنید.
  2. اجاق گاز را روشن نمایید و روی درجه حرارت ملایم تنظیم کنید. ظرف حاوی خرماها را روی آن گذاشته و صبر کنید تا خرما نرم و له شود.
  3. پس از اینکه خرماها خوب نرم و له شدند صبر کنید تا سرد شوند. سپس آنها را از درون یک صافی عبور دهید تا مواد اضافی و پوست و الیاف های آن جدا شوند. بهتر است با کف یک ملاقه آنها را فشار داده تا عصاره آن به خوبی از صافی رد شود.
  4. تمام موادی که از صافی عبور کردند را در کف یک سینی که بهتر است از جنس پلاستیک یا ملامین باشد پهن کنید. اگر سینی فلزی دارید یک نایلون یا فویل کف آن بکشید تا خرما به آن نچسبد و راحت تر جدا شود.
  5. سپس آن را زیر نور خورشید قرار دهید. بهتر است روی آن را با توری بکشید تا آلودگی به آن نفوذ نکند.
  6. زمان مناسب قرارگیری زیر نور خورشید بین 2 الی 4 روز می باشد. البته این بستگی به شدت نور خورشید در محل زندگی شما دارد.
  7. کی لواشک ها اماده مصرف هستند؟ زمانی که نه خیلی خشک و نه خیلی نرم باشند. سپس آنها را در جای خشک و خنک نگه دارید.

5 نکته مهم در طرز تهیه لواشک خانگی

  1. اگر لواشک ترش دوست دارید بهتر است چند میوه ترش مثل آلبالو و آلو را در کنار خرما استفاده کنید.
  2. سیاهدانه را فراموش نکنید. طعم بهتر و خوشمزه تری به لواشکتان می دهد. بعد از پهن کردن لواشک روی سینی، دانه های سیاه دانه را روی آن بپاشانید.
  3. یکی دیگر از دلایلی که گفته شد برای استفاده نکردن از سینی فلزی، جلوگیری از اکسید شدن فلز در ترکیب با اسید میوه است.
  4. دقت کنید که لواشک خرما نباید زیاد نرم باشد زیرا موجب کپک زدن و فاسد شدن آن می شود و همچنین نباید زیاد خشک شود زیرا کیفیت آن را از بین می برد.
  5. برای اینکه طبع گرم لواشک خرما متعادل شود مقداری تخم گشنیز قبل از خشک کردن لواشک به آن اضافه کنید. این کار عطر و بوی بهتری به لواشک می دهد.

فواید لواشک

  • اگر از میوه ها لواشک درست کنیم، این کار باعث می شود که خواص میوه ها از بین نروند ولی به مدت بیشتری بتوان از انها نگه داری کرد. میوه ها سرشار از رنگدانه های آنتی اکسیدانی و فیبر می باشند.
  • املاح میوه های تبدیل شده به لواشک نه تنها کم نمی شوند بلکه بیشتر هم می شوند.
  • لواشک برای کارمندان یا افرادی که به سر کار می روند مناسب می باشد زیرا نمی توانند میوه به سرکارشان ببرند.

مضرات لواشک

  • لواشک دارای اسید بالایی می باشد و این اسید به مرور زمان باعث تخریب مینای دندان می شود. به همین دلیل توصیه می شود بعد از خوردن لواشک، آب بخورید.
  • اگر مشکل ترشح اسید معده دارید، خوردن لواشک این مشکل را تشدید می کند.
  • باور اینکه لواشک باعث لاغری می شود غلط است. لواشک باعث چاقی می شود.
  • لواشک نسبت به میوه هایی که از آن تهیه شده دارای کالری بیشتری است.
  • وجود نمک در لواشک باعث افزایش فشار خون می شود. البته می توان نمک کمتری در تهیه لواشک استفاده نمود تا خطر افزایش فشار خون کاهش یابد.

جهت خرید اینترنتی خرمای کبکاب برای تولید لواشک می توانید با شماره 09173784750 بخش فروش خرماشاپ تماس بگیرید.

خرمای زاهدی یکی از انواع خرما در ایران است. این خرما در مناطقی از کشور به نام قصب شناخته می‌شود.

شکل این میوه، بیضی کشیده و انتهای آن کاملاً باریک و نوک تیز است. میوه در مرحله خارک زردرنگ، در مرحله رطب قهوه‌ای روشن و در مرحله خرما قهوه‌ای متمایل به قرمز تا زرد کمرنگ می‌شود. از انواع بسیار مرغوب است و برای نگهداری در انبار و حمل‌ونقل آسان مطلوب است و از ارقام صادراتی یشمار می‌رود. این خرما جز خرماهای خشک طبقه‌بندی می‌شود و نوعی دیرس بوده و مقدار ریزش آن زیاد می‌باشد. این رقم خرما در، شهرستان قیر و کارزین، فراشبند، برازجان، کازرون، فیروزآباد، بوشهر، لار، اهواز، خرمشهر و نیز عراق و آمریکا کاشته می‌شود، یکی از بهترین کیفیت تولید در قیروکارزین است .

جهت خرید عمده خرمای زاهدی با کارشناسان شرکت خرماشاپ تماس بگیرید.

پیارُم (Piarom or Pyarom) نام یکی از انواع خرماهایی است که در شهرستان حاجی آباد استان هرمزگان کشت می‌شود.

رقم پیارم از نوع تجاری و درجه یک بوده که به دلیل کیفیت مناسب و بازارپسندی یک رقم خاص صادراتی محسوب می‌شود. این محصول تاکنون به خوبی توانسته توجه بازارهای جهانی را به خود جلب نماید.
پوست نازک این خرما به رنگ قهوه‌ای تیره و با توجه به اینکه گوشت و پوست آن کاملاً به یکدیگر چسبیده‌اند، ظاهری زیبا و مطلوب دارد و فرایند شستشوی آن نیز به صورت کامل صورت می‌گیرد و با توجه به اینکه عمده قند موجود در آن از نوع فروکتوز می‌باشد به راحتی و سرعت در سوخت‌وساز بدن استفاده شده و کسانی که یک بار این خرما را مصرف کرده‌اند به خاطر طعم بسیار خوب و ظاهر مطلوب و سایر خواص غذایی آن معمولاً مصرف‌کننده دائمی این خرما می‌شوند.

خرمای پیارم سرشار از مواد قندی، پروتیینی و سایر مواد معدنی بوده و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و به دلیل تحمل زیاد نخل آن در برابر شوری، در سطح وسیعی از باغات حاجی آباد کشت شده‌است.
روستاهای سرچاهان، تزرج، معدنوئیه، شهدادی، برآفتاب، دهستان پایین و بالا، نیزار، درآگاه، گهکم، گنج ،دشت سيدجوذر،جائین… در شهرستان حاجی‌آباد از نقاط عمدهٔ تولید خرمای پیارم هستند.

برداشت این خرما از اول شهریور ماه آغاز شده و تا آخر آبان‌ماه ادامه دارد.

خرمای مضافتی بم منسوب به خرمای شهرستان بم یکی از محصولات خرمای ایران می‌باشد. این نوع خرما با توجه به رطوبت بالا به عنوان خشکبار محسوب نشده و شرایط نگهداری آن در دمای بین -۵ تا ۵ درجه سانتی‌گراد می‌باشد، در حال حاضر این خرما در برندهای مختلف در بازارهای داخلی کشور ایران و بازارهای بین‌المللی به فروش می‌رسد.

ریز میزه‌ترین خرمای ایران است. با شکلی گرد و کروی، قدی حدود ۱.۵ تا ۲ سانتیمتر، رنگ قهوه‌ای روشن، هسته کوچک و پوستی بسیار نازک این خرما را شبیه آلو کرده و به همین دلیل به آن خرمای آلویی گفته می‌شود. هر خرما نهایت ۳ تا ۵ گرم وزن دارد. خرما خاصویی در گروه‌بندی خرماها از ارقام درجه دوم و جز دسته تر است. رطوبتی بین ۱۵ تا ۳۵ درصد که در بستگی به منطقه کشت دارد که همین سبب نرمی و شیره بسیار زیاد و خوشمزه آن شده است. به‌طوری‌که اگر در ظرف درب دار نگه‌دارید، بعد از سه الی چهار ساعت با ظرفی پر از شیره مواجه خواهید شد.

جهت خرید عمده خرمای زاهدی با کارشناسان شرکت خرماشاپ تماس بگیرید.

خرما خواص بی شماری دارد که همگان تاکید بسیاری بر آن دارند.

خرما جزء آجیل به حساب نمی آید و خرما یا رطب گیاهی است که هسته ای سخت و غیر قابل خوراکی و میوه ای نرم و خوراکی دارد .
میوه ی این گیاه بسیار نرم و دارای طعم شیرین و لذیذی می باشد .
درخت این میوه نخل نام دارد .

خرما در اسلام

خرما دربین مسلمانان جایگاه بسیار ویژه ای دارد زیرا که چندین بار نام خرما در قرآن آمده است و از میوه های بهشتی محسوب می شود. همانطور که در ماه رمضان اکثر مسلمانان از خرما برای افطار  استفاده می کنند.

خرما شرایط جوی گرم و نیمه گرم را برای رشد خود نیاز دارد و بیشتر در کشور های اسیایی و افریقایی تولید می شود.

بیشترین سهم تولید خرما مربوط به چه کشوری است؟

بیشترین تولید خرما مربوط به کشوره های ایران، مصر، عربستان صعودی، امارات متحده عربی، تونس، الجزایر، سودان، عمان و عراق است

ایران دومین تولید کننده خرما در جهان است.
از نظر کیفی به جرات می توان گفت خرمای ایران بهترین خرمای جهان است و طرفداران زیادی در کشور هایی که خرمای ایران به آنها صادر می شود دارد.

تنوع خرما در ایران در حدی است که بیش از 400 نوع مختلف خرما در ایران تولید می شود. استان های بوشهر، کرمان، فارس، خوزستان، سیستان بلوچستان و هرمزگان از عمده ترین تولید کنندگان خرما در ایران هستند.

خواص خرما

از مهمترین فواید خرما نسبت به سایر مواد غذایی حجم زیاد انرژی در یک گرم آن می باشد به طوریکه با مصرف کمی از خرما مقدار زیادی انرژی به بدن منتقل می شود.

از جمله مواد معدنی موجود در خرما میتوان پتاسیم، منگنز، پروتئین، فیبر، منیزیم، آهن، کلسیم و ویتامین های ب1 ، ب2، ب3، ب5، ب6 نام برد.

مثلا انرژی موجود در ۱۰۰ گرم خوراکی خرما ، تقریبا معادل انرژی موجود در ۱۰۰۰ گرم خیار ، یا ۲۰۰ گرم انگور ، یا ۵۰۰ گرم هلو می باشد که به خوبی نشان می دهد خرما چه خوراکی مقوی و مناسبی برای مصرف می باشد .
خاصیت آنتی E ویتامین . C ، B ، A ، E ویتامین های موجود در خرما عبارتند از اکسیدانی دارد و باعث می شود بافت های بدن در مقابل اثرات مخرب برخی از
ترکیب های شیمیایی محافظت شوند .

خرما انسان را از سکته و بیماری های قلبی در امان نگه می دارد. خرما از آلزایمر جلوگیری می کند. وجود ویتامین A در خرما به تنظیم فشار خون بسیار کمک می کند. ویتامین A موجود در خرما از خونریزی مغزی جلوگیری می کند.

خرما و سلامت دندان ها

خرما سرشار از ویتامین C است که در سالم ماندن دندان ها و لثه ها و همچنین سیستم دفاعی بدن موثر است.

از دیگر ویتامن های موجود در خرما ویتامین B می باشد که عملکرد بهتر مغز را به همراه دارد و برای افراد عصبی بسیار مفید است.

با این همه خواصی که خرما دارد به جرات می توان گفت که مصرف روزانه 2 تا 3 عدد خرما در روز ضروری است. خرما جایگزین مناسبی برای قند و شکر است و انرژی بیشتری نیز به بدن منتقل می کند.
خرما برای سیستم گوارشی نیز مفید است و اسید اضافی معده را خنثی می کند.

اگر به دنبال کرم زیبایی و جوان سازی پوست و کاهش چین و چروک پوست خود هستید، از مصرف خرما غافل نشوید.
اگر به دنبال دارو برای درمان یبوست هستید، حتما خرما بخورید.
به دنبال داروی کم خونی، قرص چاقی، قرص افزایش وزن، قرص لاغری و داروی کاهش وزن هستید؟ قطعا خرما راه حل مشکل شما است.
خرما همچنین برای جوان سازی پوست نیز مفید می باشد و با کاهش چین و چروک
پوست انسان را جوان تر می کند .

تقویت موی سر با خرما

به جای استفاده از داروی رشد و تقویت موی سر از خرما استفاده کنید زیرا اهن موجود در خرما به رشد و تقویت موی سر شما کمک می کند.

خرما برای رفع سرماخوردگی و گلو درد نیز مفید است.
همچنین برای کبد و پیشگیری از بیماری های کبد مفید می باشد .

مصرف قند برای افراد دارای دیابت خطرناک است اما مصرف خرما به دلیل شیرینی بسیار مناسب و طبیعی که دارد، برای افراد دیابتی خطرساز نیست.

کم خونی مادران در زمان بارداری با خرما برطرف می شود. برای کاهش درد زایمان از مصرف خرما غافل نشوید.

برای تقویت هوش کودکتان، حتما ذر زمان بارداری خرما بخورید.
برای کاهش وزن بعد از بارداری حتما از خرما استفاده کنید چونکه تاثیر زیادی در کاهش وزن شما خواهد داشت.

خرما سرشار از کلسیم و منیزیم است و برای کوئکان در سن رشد بسیار مفید است و به رشد بهتر استخوان های کودکان کمک می کند.

افزایش قوای جنسی با خرما

خرما داروی درمان ناباروری. خرما در افزایش قوای جنسی بسیار موثر است.

اگر به دنبال قرص سردرد و یا داروی میگرن هستید، قبل از استفاده از آنها حتما خرما مصرف کنید تا تاثیر شگفت انگیز آن را در درمان سردرد و میگرن مشاده کنید.

قند موجود در خرما برای روزه داران در ماه رمضان باعث می شود به سرعت خستگی و ضعف شما را برطرف کند.

اگر دچار حساسیت های فصلی هستید مصرف خرما را فراموش نکنید زیر خرما حاوی گوگرد می باشد.

قیمت خرمای کبکاب

خرمای کبکاب در سال 1397 افزایش شدید قیمت داشت به طوریکه در سال 1388 قیمت هر کیلو خرمای کبکاب 7 هزار تومان بود که در سال 1398 به قیمت هر کیلو 15 هزار تومان رسید.

جهت خرید اینترنتی خرمای کبکاب با شماره 09173784750 بخش فروش خرماشاپ تماس بگیرید.

خرما در بارداری

بدن زنان در دوران بارداري، به مقدار زيادي انرژي نياز دارد، که مصرف خرما سريع ترين راه براي ارائه انرژي به بدن اين افراد خواهد بود.

آز آن جايي که براي سالم نگه داشتن دستگاه گوارش زنان باردار، بايد بدن اين افراد را از بروز مشکل يبوست در امان نگه داشت، پس مصرف ميوه خرما که داراي مقدار فيبر بالايي است، گزينه خوبي خواهد بود. علاوه بر اين موارد، مصرف ميوه خرما مي تواند سطح کلسترول خون مادران باردار را تنظيم نموده و بدن اين افراد را از ابتلا به انواع عفونت ها محافظت نمايد.

با آغاز روند بارداري، مادران در معرض خطر ابتلا به فشار خون و ديابت دوران بارداري قرار دارند، که مصرف فيبر زياد در اين دوره حساس کمک خواهد کرد تا از بروز اين مشکلات در بدنشان جلوگيري کنند.

در نهايت، فراموش نکنيد که مصرف ميوه خرما در دوران بارداري، براي حفظ وزن متعادل زنان نيز بسيار مفيد است.به دليل اين که اغلب زنان در دوران بارداري خود، بيش از حد گرسنگي مي کنند، پس مصرف فيبر زياد مي-تواند احساس گرسنگي را در بدن آن ها کنترل کرده و احساس پر بودن معده را براي يک مدت طولاني فراهم مي کند.

خرما و جلوگيري از نقايص مادرزادي:

همانطور که مي دانيد فولات و يا اسيد فوليک در تشکيل سلول هاي جديد بدن زنان باردار و جنين داخل رحم اين افراد بسيار موثر بوده و از بروز مشکل کم خوني در بدن زنان باردار جلوگيري مي کند . همچنين، مصرف اين ميوه در پيشگيري از بروز نقائص هنگام تولد در بدن نوزادان که بسيار هم خطرناک است، مفيد مي باشد. در نهايت، جالب است بدانيد که مصرف منظم اين ميوه ممکن است از آسيب رسيدن به مغز و نخاع نوزاد، مانند بروز بيماري اسپينا بيفيدا و آنانسفالي در بدن او هم جلوگيري کند.

رشد استخوان جنين با ويتامين K موجود در خرما:

ويتامين K نقش کليدي در لخته شدن خون زنان باردار داشته و در قوي نگه داشتن استخوان هاي بدن خود مادر باردار و جنين داخل رحم او هم نقش حياتي بازي مي کند. همچنين، فراموش نکنيد که کمبود ويتامين K در بدن مادران باردار ميتواند بسيار خطرناک باشد، چون اين مادران در هنگام بروز جراحات و زخم ها در معرض خطر لخته نشدن خون قرار ميگيرند که اين حالت مي تواند زندگي خود مادر و جنين داخل رحم او را تهديد کند. علاوه بر اين موارد، کمبود اين ويتامين در بدن زنان باردار، باعث رشد نيافتن استخوان هاي جنين داخل رحم او خواهد شد.

تامين آهن زنان باردار با خرما:

همان طور که مي دانيد وجود آهن در بدن زنان باردار، نقش مهمي را در انجام فرآيندهاي متابوليکي ايفا مي کند. علاوه بر اين مورد، آهن همراه با مولکول گلوبين، در توليد اکسيژن و رسيدن آن به تمام سلول هاي بدن مادران باردار و جنين داخل رحم اين افراد بسيار موثر است.

که رسيدن آهن به بدن زنان در هر دوره از زندگي، به خصوص در دوران بارداري بسيار مهم است، زيرا آهن بخشي جدايي ناپذير از ميوگلوبين، کلاژن، آنزيم هاي بدن مادران باردار و جنين داخل رحم اين افراد مي باشد. در نهايت، يادتان باشد که رسيدن آهن کافي به بدن جنين داخل رحم زنان باردار مانع بروز کم خوني در بدن آن ها شده و باعث مي شود که سيستم ايمني بدن نوزاد قوي تر شود.

جلوگيري از مشکل کليوي با خوردن خرما در بارداري:

به خاطر بسپاريد که پتاسيم يکي از الکتروليت هاي مهم موجود در بدن زنان باردار و جنين داخل رحم اين افراد است.همچنين، وجود اين ماده معدني مفيد در حفظ و کنترل فشار خون زنان باردار هم بسيار مفيد مي باشد. فراموش نکنيد که وجود پتاسيم کافي در بدن زنان باردار، به حفظ تعادل آب در آن کمک کرده و سلامت قلب، دستگاه گوارش و عملکرد عضلات اين افراد را تضمين خواهد کرد.

به همين دليل، پزشکان متخصص زنان و زايمان ادعا مي کنند که مصرف پتاسيم در دوران بارداري، به بدن اين مادران کمک مي کند تا اعصاب و عضلات خود را کنترل کنند. کمبود پتاسيم در بدن زنان باردار مي تواند باعث بروز مشکلات کليوي شده و منجر به مرگ فرد شود.

فرزند قد بلند با خوردن خرما

فرزند قد بلند با خوردن خرما , خرما يک منبع غني از پروتئين، فيبر و بسياري از ويتامين ها مختلف است، در حالي که چربي بسيار کمي دارد . همچنين، اين ميوه مغذي حاوي ترکيبي از فيبر محلول و نامحلول مي باشد که مصرف ان براي حفظ سلامت سيستم گوارشي زنان باردار و جنين داخل رحم اين افراد بسيار مفيد است. همچنين، جالب است بدانيد که ميوه خرما داراي مقدار مناسبي از قند طبيعي بوده و سرشار از پتاسيم و سديم کمتري مي باشد. در نتيجه، مي توان ادعا کرد که مصرف آن به تنظيم سيستم عصبي مادران باردار و جنين داخل رحمشان کمک زيادي خواهد نمود.

زايمان آسان تر با خوردن خرما در بارداري:

وجود منيزيم در بدن زنان باردار کمک مي کند تا حمل و نقل يون هاي کلسيم و پتاسيم از طريق غشاي سلولي که در انقباضات عضلاني و ريتم طبيعي قلب موثر هستند، به صورت فعال انجام گيرد. همچنين، رسيدن منيزيم کافي به بدن مادران باردار در شکل گيري دندان ها و رشد مناسب استخوان هاي جنين داخل رحم افراد بسيار موثر بوده و کمک مي کند تا سطح قند خون در بدن خود مادر هم در حالت طبيعي کنترل شود.

جالب است بدانيد که نتايج تحقيقات اخير دانشمندان نشان داده است که مصرف ناکافي منيزيم در دوران بارداري زنان ميتواند منجر به مبتلا شدن زنان حامله به فشار بالا خون، اختلالات کبد و کليه و مشکلات بينايي شود. همچنين، تحقيقات درج شده در مجله زنان و زايمان نشان مي دهد زناني که در دوران بارداري خود منيزيم را به اندازه کافي دريافت کرده اند، زايمان آساني داشته اند، چون رسيدن منيزم به بدن اين افراد باعث اتساع راحت دهانه رحم شده و مدت زمان انجام روند زايمان طبيعي را کاهش مي دهد.
پس، اگر شما هم به عنوان يک زن حامله تصميم داريد تا فرزند خود را با زايمان طبيعي به دنيا بياوريد،بهتر است آمادگي خود را براي تولد طبيعي نوزادتان در ماه هاي اوليه دوران بارداري به اطلاع پزشک معالج خود برسانيد.

با اين حال، آنچه که در اين ميان بسيار مهم است و همه زنان باردار بايد هميشه آن را به ياد داشته باشند، اين است که رعايت حد اعتدال در مصرف هر چيزي بهترين گزينه خواهد بود. همچنين، به عنوان يک خانم باردار بايد تاريخ مصرف درج شده بر روي بسته مواد غذايي را هم مورد توجه خود قرار دهيد.

خواص خرمای کبکاب تنگستان

از خواص خرما زیاد شنیده اید. خاصیت ضد سرطان بودن این ماده غذایی. بهشتی بودن این میوه.

خرما یک وعده غذایی کامل به شمار می رود. خرمای کبکاب دارای قند طبیعی است پس نباید نگران افزایش قند خون باشید زیرا که قند خرما مضر نیست.

ویژگی خرمای کبکاب تنگستان

خرمای کبکاب تنگستان دارای دانه های درشت و گوشتی و شیره فراوان می باشد . این خرما بسیار مقوی بوده و فقط در استان بوشهر بدست می آید. خرمای کبکاب تنگستان بهترین خرما در بین خرماهای دارای شیره است.

خرید خرما جهت تولید الکل

شیره خرما خواص فراوان و ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. مصرف این شیره برای صبحانه انرژی روز را تامین می کند .

خواص شیره خرما

طبع شیره خرما:

طبع شیره خرما گرم و خشک است و بهترین نوع مصرف آن برای همه مزاج ها این است که شیره را با سرکه بجوشانید و «سرکه شیره» را مورد استفاده قرار دهید.

خواص شیره خرما:

ویتامین های موجود در شیره خرما

شیره خرما حاوی پروتئین، قند طبیعی مواد معدنی و ویتامین هایی مانند B1، B2، B3 و B5 و همچنین A1 و C است که در صورت مصرف دیگر نیازی به مولتی ویتامین ها ندارید. این شیره حاوی قندهای طبیعی مانند گلوکز، ساکارز و فروکتوز هستند و برای میان وعده یک انتخاب مناسب به حساب می آیند.

شیره خرما برای تامین انرژی بدن:

شیره خرما انرژی زا بوده و مصرف آن انرژی بدن را تامین می کند. مصرف این شیره قدرت یادگیری کودکان و دانش آموزان را افزایش میدهد.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر  از خواص شیره خرما کلیک کنید.